Over Pasman

André Pasman, na verschillende jaren gewerkt te hebben voor een uitvaartverzekeringsbedrijf, pensioensadviesbureau, hypotheekadviesbureau en uiteindelijk als verantwoordelijke voor een employee benefitsbedrijf heb ik me in 2001 toegelegd op mijn passie: hypotheken. Na de Huis & Hypotheekvestiging Winterswijk, onderdeel van Gerrits Lammers groep, Meeùs makelaars, Meeùs Hypotheken Winterswijk, Meeùs Hypotheken Doetinchem, Meeùs Hypotheken Zevenaar en Meeùs Hypotheken Enschede sta ik nu te popelen om zelfstandig de hypotheekbemiddeling te drijven.

Sinds 1968 ben ik een geboren en getogen Winterswijker en heb daardoor veel affiniteit met de Achterhoek. Door de regio te kennen hebben we als adviseur optimale betrokkenheid.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn kinderen Puck(7) & Floris(4). Puck houdt van hockey en is dol op paarden. Floris van boekjes, filmpjes en met name alles wat met "Cars" te maken heeft. Met regelmaat kunt u mij joggend aantreffen in de prachtige natuur van Wenterswiek. Daarnaast mag ik graag de tuin op orde houden en volg ik de actualiteiten en beleggingsmogelijkheden. Tot voor kort heb ik jaren bij voetbalclub WVC het veteranen elftal opgevrolijkt.

Geniet van het leven!

Wat mag u verwachten van Pasman Hypotheken?

Intake gesprek bij u thuis of op kantoor, begrijpelijk in kaart brengen van uw huidige financiële situatie, bepalen doelstellingen, uw wensen en behoeften, schriftelijke advies uitbrengen, vanzelfsprekende nazorg, correcte service.

Pasman Hypotheken - Bankastraat 6 7101 BP Winterswijk - 0543 840 162 | 06 435 226 36 | Alg. Voowaarden | Dienstenwijzer | Disclaimer | Privacy Statement